To je to što me zanima!

Naša bivša manekenka više ne živi u Parizu: Vratila se kući i napravila preokret u karijeri

Dok je još živjela u Francuskoj, Jelena je završila jednu od najboljih svjetskih škola za rehabilitacijski pilates i vježbe lica koje je i sama koristila i primijetila je koliko to koristi koži lica
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Jelena Orešković Atabeyki (44) nakon 11 godina života u Parizu sa suprugom Hermidasom Atabeykijem i njihove dvije kćeri vratila se u rodni Zagreb.

Video intervju Jelena Orešković Skypeom s ulica Pariza: Ljudi su u šoku

Jelena i njezin suprug htjeli su da im kćeri odrastu u mirnijem okruženju, a dolaskom u Hrvatsku njezin suprug je svoje poslovanje iz auto industrije prebacio na dizajn interijera i u potpunosti je sam uredio njihov stan. Obitelj ljeto provodi na Šipanu i Jelena je otkrila kako su pronašli ovu svoju ljetnu oazu.

- Imali smo sreću da smo dobili informaciju da je jedna predivna kuća na Šipanu, koja je uz samo more, na prodaju. To je bio splet okolnosti, ja nekako u životu imam sreće, djeluje sve ljudima oko mene, kao da je neki moj plan, ja stvarno imam osjećaj da mene gore netko voli -  ispričala je Jelena za IN Magazin. 

Viral Jelena Orešković: Rijetko je vidimo otkako živi u Parizu

Dok je još živjela u Parizu bivša manekenka je završila jednu od najboljih svjetskih škola za rehabilitacijski pilates i vježbe lica koje je i sama koristila i primijetila je koliko to koristi koži lica.

- Vježbama za lice počela sam se baviti prije 14 godina, sasvim slučajno, to su bile rane tridesete, prvo dijete, nespavanje, onako, nikako - izjavila je Jelena koja je ubrzo svoju ljubav prema ovoj metodi vježbi za lice pretvorila u posao i kroz istraživanje i brojne radionice je razvila svoje vježbe.

PRAVI SPEKTAKL Jelena Orešković uživala je u plesnom performansu u H2O

- Baš je lijepo ispalo da sam tu svoju ljubav prema jednoj lijepoj prirodnoj metodi pretvorila u svoj posao - kaže Jelena čije su vježbe postale jako popularne i tražene zahvaljujući i nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska te društvenim mrežama.

Prije godinu dana u jednom je intervju otkrila i kako je tajna njezine vitke linije pilates i kako ima sreću što nije sklona debljanju, a pilatesom se prije svega počela baviti zbog zdravlja da bi na kraju završila kao instruktorica pilatesa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miške 14.08.2023.

    Napravila preokret, s koje strane ?

  • japanokinezjapano 13.08.2023.

    Majke mi ako ni je štapom dirnuo.

  • likalnik 13.08.2023.

    Gospa bi trebala i preokret u jelovniku 😂 Kost i koža!

Komentiraj...
Vidi sve komentare