To je to što me zanima!

Naša Ivana ipak nije pobijedila u reality showu Heidi Klum

Voditeljica Heidi Klum i dizajner Wolfgang Joop Ivani Teklić rekli su da joj predviđaju uspješnu karijeru unatoč tomu što nije pobijedila u showu ''Njemački top model''
Vidi originalni članak

Ivana Teklić (18) nije razočarana što je u finalu završila kao treća. Voditeljica Heidi Klum i dizajner Wolfgang Joop rekli su da joj predviđaju uspješnu karijeru unatoč tomu što nije pobijedila u ''Njemačkom top modelu''.

- Naši roditelji su iz Livna i svi su navijali za nju. Prijenos je ondje bio u svakom kafiću - rekla nam je Ivanina sestra Daria dodavši kako je već dobila poslovne ponude iz New Yorka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mihaela1000 10.05.2014.

    Livno je u Hr? :O Neki novi zemljopis

  • 24borka 10.05.2014.

    Ma da sigurno smo Azerbejdzanci... Nemate vi pojma o Hrvatima iz Bosne.. Moj ujak i jos tisuce njih poginulo za Hrvatsku.slabo vam povijest ide.. Ako su se granice pomjerale nije se nacionalmost mjenjala!

  • 24borka 10.05.2014.

    E pa sad nisu ni Mandzukic. Rakitic. Lovren. Kovaci.. (Da sada ne nabrajam) Hrvati??? Znaci samo oni koji vam valjaju racunaju se kao Hrvati a oni koji vam se ne svidjaju su Bosanci ili kako vi to racunate???!!! Jos citam neki komentar neke cure kao ona bi bolje dogurala.. Pa gdje si ti.. Sjedis za kompom i komentiras clanke 24sata a gdje je Ivana??? Pokrij se po glavi i suti!!! Cura je dogurala do treceg mjesta u Njemackoj.. Svaka cast!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare