To je to što me zanima!

Naša misica Ivana plesala je s navijačicama Miami Heatsa

Nakon što je prije nekoliko dana pokazala profesionalki kako se pleše trbušni ples Miss Universe Hrvatske, Ivana Mišura, pokazala je malo drugačije plesno umijeće
Vidi originalni članak

Miss Universe Hrvatske u Miamiju se priprema za natjecanje na svjetskom izboru koji će biti 25. siječnja i pritom se jako dobro zabavlja. Ivana Mišura (24) u pauzama od napornih priprema našla je i nekoliko trenutaka da se zabavi pa je tako neki dan profesionalki pokazala kako se pleše trbušni ples, a sada se zabavljala s navijačicama košarkaškog kluba Miami Heat s kojima je zaplesala posebnu koreografiju i posvetila je Hrvatskoj te je video objavila na svom profilu na Facebooku.

Ples za misicu nije samo zabava u slobodno vrijeme već i obaveza. S ostalim kolegicama bila je na treningu zumbe i taj video također je podijelila na društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Prva Proleterska 15.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • škver 14.01.2015.

    prave ljepotice s zdravim umom ne trebaju potvrdu svoje ljepote. imaju ogledalo koje im sve govori. potvrdu traze nesigurne cure danas ljepih cura ima na tisuce i nema onoga tko bi znao koja je pored tolike ljepote najljepsa. uostalom zar nisu sretne samim tim sto su mlade i lijepe. samom spoznajom da su lijepe sta ce im pitvrda

  • ayayay 14.01.2015.

    Prestanite nam bacati otrov u oči i pokušavati zainteresirati sa gluparijama. Bilo bi fer da ostane stranica prazna i da piše "NEmamo ideje". Onda bi dobili aplauz i više bih vas se cijenilo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare