To je to što me zanima!

Naši čelisti na Eltonovoj zabavi svirali s Georgeom Michaelom

Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Huser nastupili su na privatnoj zabavi Eltona Johna. Osim s britanskim glazbenikom, nastupili su i s Georgeom Michaelom
Vidi originalni članak

Čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser u četvrtak su nastupili na privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kući u Londonu na kojoj su se prikupljali sredstva za njegovu Fondaciju za borbu protiv AIDS-a White Tie&Tiara Ball. Osim s Eltonom, 2CELLOS nastupili su i s britanskim glazbenikom George Michaelom s kojim su izveli pjesmu 'Don't Let The Sun Go Down On Me'. Na svečanosti, na kojoj su prisustvovali neki od najutjecajnijih i najbogatijih ljudi na svijetu, viđeni su Victoria Beckham, Elizabeth Hurley, Cheryl Cole, Simon Cowell, Anne Hathaway i brojni drugi. Violončelisti se trenutačno nalaze na turneji s Eltonom Johnom s kojim su dosad obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Gostovali su i u dva najgledanija TV showa u Njemačkoj, TV Total Stephan Rabb i Frühstücksfernsehen na Sat 1. Njihov album u samo jedan dan nakon izlaska dospio je na drugo mjesto na Njemačkoj top listi za klasiku na Amazonu i prvo mjesto na top listi na iTunesima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Union 27.06.2011.

    svaka čast! :)

  • zena82 27.06.2011.

    svaka čast na uspjehu dečki...

  • mazaluna 27.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare