To je to što me zanima!

Nasilje u 'Parovima': Brendona Nikolić udario šakom u glavu

Nemanja Nikolić više je puta najavio da će udariti Branislava Radonića Brendona, a svoje je prijetnje i ispunio. Ostali natjecatelji su ih razdavali. Nikolić je u izolaciji
Vidi originalni članak

Pjevač, koji se zajedno s Branislavom Radonićem Brendonom trenutačno natječe u 'Parovima', više je puta najavio da će udariti svog sustanara. 

Nemanja Nikolić svoje je prijetnje i ostvario. Naime, Brendon ga je toliko isprovocirao da ga je pred svima udario šakom u glavu, a naravno, sve su zabilježile i kamere. Ostali natjecatelji showa su ih morali razdvajati, a Nemanja je nakon sukoba završio u izolaciji. 

Naime, sudionici ovog showa sve češće primjenjuju nasilje kao obračun s onima koji im se ne sviđaju. 

Slađana Petrušić nedavno je diskvalificirana i za nju je natjecanje završilo jer je Jelenu Golubović prvo po glavi udarila bocom, a onda i šakom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pAtiS3riDalje 28.10.2015.

    po čemu je sad pak taj poznat?,a i ti parovi.koja je to banana?..svašta

  • dass123 28.10.2015.

    ne kuzim.inace ne gledam reality sranja ali koliko znam ovo niti nema na niti jednoj nasoj televiziji pa me zanima cemu uopce svako malo clanci o toj emisiji kada ju niti ne mogu pogledati

  • - DAVOR - 28.10.2015.

    Taj Brandon je tolko iritantan i tolki provokator a pamtim to još iz big brothera kad je bio,čudi me da nije i prije dobio po tamburi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare