To je to što me zanima!

Našli zajednički jezik: Balotelli s bivšom i kćerkicom na večeri

Od suda je zatražio da mu dozvole da malenu Piju češće viđa, a da je 'promijenio ploču' pokazuje i to što se s malenom i njenom majkom navodno sve češće druži
Vidi originalni članak

S Raffaellom Fico (27) na sudu je dugo vodio bitku oko malene Pije. Mario Balotelli (24) tek je nakon DNK testa priznao da je otac djevojčice i jedva jedvice pristao plaćati alimentaciju. Dva mjeseca nakon što je rodila, Raffaella je rekla kako nogometaš kćer viđa 'svake prijestupne' i ne mari za nju. 

Napadač Liverpoola očito je 'okrenuo ploču' i odlučio kćerkici posvetiti više pažnje. S Raffaellom i dvogodišnjom Pijom fotografirali su ga u Manchesteru. Zajedno su bili na večeri u otmjenom restoranu. 

Štoviše, Balotelli je na sudu podnio zahtjev da mu dozvole da kćer češće viđa. Za malenu navodno plaća 1000 funti tjedno, što je oko 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 69diš 03.02.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM

  • čočo đuđica 03.02.2015.

    obukla minicu do mudanatamožda joj se opet posriči!

  • Moslavka 03.02.2015.

    Promijenio plocu, slinavac jedan. Budala prve klase. Imati tako zgodnu zenu i dijete i ne mariti za njih? Sud mu morao narediti da za dijete placa, nazalost takovih ima na pretek u cijelom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare