To je to što me zanima!

Nasmijana Tamara Ecclestone reklamira donje rublje Ultimo

Bogata nasljednica zaštitno je lice modne kuće Ultimo koja se specijalizirala za proizvodnju ženskog donjeg rublja. Tamara je sada predstavila najnoviju kolekciju
Vidi originalni članak

Iako ima novca koliko poželi, Tamara Ecclestone (27) ipak voli sama zaraditi 'za svoj kruh'. Lijepa nasljednica zaštitno je lice modne kuće Ultimo koja je specijalizirana za izradu ženskog donjeg rublja, a sada je predstavila najnoviju kolekciju. Pozirala je na krevetu u plavom grudnjaku, gaćicama i samostojećim najlonkama te u kratkoj pidžami.

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone osim što pozira u donjem rublju priprema i svoj TV show 'Tamara's World' koji bi se u Americi trebao početi emitirati u listopadu ove godine.

 Ovo je Tamari drugi put da pozira za Ultimo, a prije nje tu modnu kuću predstavljale su Mel B i Kelly Brook.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Zly 18.09.2011.

    nek mi ga ispod stola reklamira kja

  • hottie_1 18.09.2011.

    haha,zabavno je kupit minuse,stala sam na žulj nekim komentatoricama ovdje i sad di god me vide lupaju....haha,samo dajte,i mene veseli!vidim da neke ovdje ne kuže šta je to humor,ironija,provokacija i sl.ko muhe na med idu...

  • Timeaaa 18.09.2011.

    eh da sam musko radio bih jer rjesila, jako je dobra zenska.. a ove jadnice ljubomorne, nemogu to da podnesu.. hahahahha, jadno do jaja, skroz :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare