To je to što me zanima!

Našprica noge pa digne 'lovu': Kim sad zarađuje na psorijazi

Na svom blogu Kim Kardashian napisala je da je našla 'lijek' za psorijazu. Riječ je o spreju za noge koji koristi da prikrije crvenilo. Pošto reklamira sprej, Kim i zarađuje
Vidi originalni članak

Kad je saznala da crvene točkice na nogama koje je 'vraški' svrbe nisu osip već psorijaza bila je očajna. Plakala je danima jer je svjesna da zarađuje zbog izgleda i da je utegnuto tijelo i savršena koža 'prodaju'. Sad je Kim Kardashian (30) već puno mirnija. Starleta je, naime, otkrila kako sakriva psorijazu.

- Koristim Sally Hansen brončani sprej za noge. Taj mi je sprej spasio život, obožavam ga, odličan je - napisala je Kim na svom blogu.

Čudotvorni sprej čak i nije skup. Bočica od 130 mililitara stoji 67 kuna. Najbolje u cijeloj situaciji, za Kim naravno, je to što će ljepotica zaraditi na reklamiranju spreja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • UblehaBa 09.09.2011.

    Ona zarađuje na 'špricanju'.

  • Nalla 09.09.2011.

    Ali koliki trebaš biti pehista da si sav prekrasan i lijep, da zarađuješ na svom lijepom tijelu i onda te strefi ta gadna kožna bolest...

  • webwritter 09.09.2011.

    Ovo ne da nije psorijaza ni virus, nego je alergijska reakcija na ubod insekta - zivotinjske buhe, a posto njihova obitelj ima pse, nek pocnu od tamo! Taj ubod se vidi samo na ljudima osjetljivim na njih, inace ih imaju svi ljudi ali ne ostavlja reakciju.. Molim redakciju da proslijedi dijagnozu obitelji koja ce potrosit milijune na obilaske ljecnika, a zeni nije nista - samo superosjetljivost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare