To je to što me zanima!

Glumac Bogdanović stradao u prometnoj: Stavili ga u komu

PU osječko-baranjska izvijestila je kako je nakon udara na pješačkom prijelazu, 22-godišnji vozač pobjegao s mjesta nesreće, a policija ga je kasnije pronašla i uhitila nedaleko od mjesta nesreće
Vidi originalni članak

Teške i po život opasne ozlijede zadobio je glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta Aleksandar Bogdanović (45) iz Osijeka. Nastradao je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer, u oko 22.30 sati, dok je kao pješak prelazio cestu preko zebre u Ulici Kneza Trpimira.

Bogdanović je tada išao u smjeru svoga stana koji se nalazi nedaleko mjesta događaja. Vraćao se iz HNK gdje je netom odigrao još jednu svoju ulogu, u predstavi 'Cabaret Becket'. Na njega je u tom trenutku naletio 22-godišnji vozač koji ga je teško ozlijedio, srušio na tlo i pobjegao s mjesta nesreće. Prema priopćenju osječke policije vozač je sat vremena nakon toga pronađen nedaleko mjesta nesreće, Zagrebačkoj ulici, i priveden u policijsku postaju. Nepoznato je da li je u trenutku sudara bio u pijanom stanju. Radi se o mladiću koji je vozio automobil terenac iako nema položeni vozačku ispit i koji, nakon udara u pješaka, nije niti malo zastao kako bi provjerio stanje pješaka kojega je udario. 

Bogdanović je u teškom stanju preveen u osječki Klinički bolnički centar gdje su ga liječnici stavili u induciranu komu obzirom da je zadobio teške i po život opasne ozlijede glave. Stanje mu je još uvijek kritično. Bogdanovićeve kolege koje su u stanju šoka došli u bolnicu, bili su tamo do kasno u noć. Nadaju se kako se će mentalno i fizički jak Bogdanović uspjeti izboriti za svoj život. Trenutno mu je stanje stabilizirano.

- Bili smo u bolnici do tri sata ujutro. Liječnici su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i početno iznimno teško stanje uspjeli stabilizirati, a sada je sve na Aci i njegovoj mentalnoj i fizičkoj snazi, koja je iznimno velika, pa se svi molimo i vjerujemo da će izboriti i ovu bitku - rekao  je Bogdanovićev prijatelj i kum, također glumac HNK u Osijeku, Miroslav Čabraja za Jutarnji list.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • fredi22 22.12.2019.

    Strašno. Nadam se da će se glumac oporaviti i da će "vozač" dobiti dobru kaznu i zabranu polaganja vozačkog, a novinara molim da ponovi hrvatski pravopis jer je članak pun pogrešaka.

  • 22.12.2019.

    Aco, drži se i oporavi se što prije, želim te još godinama gledati u kazalištu :)

  • 22.12.2019.

    O jadan čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare