To je to što me zanima!

Nastup Prljavaca u Beogradu: Pjevat ćemo 'Ružu Hrvatsku'...

Prljavo kazalište će 26 godina nakon posljednjeg koncerta u Srbiji, 14. kolovoza nastupiti u Beogradu. Jutarnji list piše da planiraju pjevati pjesmu 'Ruža Hrvatska'
Vidi originalni članak

Prljavo kazalište prihvatilo je poziv za gostovanje u Srbiji, piše Jutarnji list. Nastupit će u Beogradu 14. kolovoza na open air koncertu na Ušću u sklopu velikog festivala piva.

Pjevač Mladen Bodalec za Jutarnji list je izjavio da očekuju poseban koncert u Beogradu u kojem su posljednji put nastupili prije 26 godina.

- Nismo još odlučili što ćemo svirati, i dalje slažemo play listu. Nastupali smo u Crnoj Gori na proslavi Nove godine, svirali smo 'Ružu Hrvatsku', nije bilo nikakvih problema pa mislimo da ih neće biti ni na tom koncertu u Beogradu - rekao je Bodalec.

Jasenko Houra je komentirao da će, ukoliko sve dobro prođe u Beogradu, na proljeće iduće godine imati samostalni koncert.

- Putovali mi od Makedonije do Toronta, naš koncert je uvijek na bini i mi smo uvijek ono što jesmo, bilo ispred bine osamsto ili osamdeset tisuća ljudi, nastupali u Beogradu, Sarajevu ili Ljubljani - zaključio je Houra. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 42

  • aanamarijaa 19.06.2012.

    ''Jednog dana kada ovaj rat se završi. Jedva čekam prijatelji sve vas da zagrlim'' očito da ove riječi nisu bile upućene hrvatima. prljavci... dvolični ste

  • trust 19.06.2012.

    ocito je da svatko ima cijenu i da devedesete pjevacima nisu znacile nista,pjesme koje su onda pjevali nisu izlazile iz srca vec je to jednostavno bio takav zakon trzista.jedini oliver stoji iza svojih rijeci i stoga svaka mu cast!!!!

  • chiara77 19.06.2012.

    razocarana

Komentiraj...
Vidi sve komentare