To je to što me zanima!

Našu misicu Ivanu oduševio je Donald Trump: Pravi je šarmer

Ivana Mišura u Americi je stekla mnoge fanove. Fotografirala se i s Trumpom koji joj je rekao da voli Hrvatsku. Ivana kaže da su je oduvijek privlačili stariji muškarci
Vidi originalni članak

Za moju su liniju zaslužni trčanje, duge šetnje i redoviti odlasci u teretanu, rekla je Miss Universe Hrvatske. Trenutačno je u Miamiju, gdje se pripremna za natjecanje na svjetskom izboru koji će biti 25. siječnja.

- Naša ovogodišnja predstavnica ne samo da osvaja svojom vanjskom ljepotom nego i osobnošću i jednostavnošću, tako da se odlično snašla među 88 ljepotica iz cijeloga svijeta. Čujemo se s njom svakoga dana, najčešće oko 5 ujutro po američkom vremenu, kada se već budi i sprema za obveze toga dana - rekli su iz direkcije izbora. 

Instagram

Ivana Mišura (24) u Americi je stekla fanove koji su uvjereni u njezin uspjeh. Fotografirala se i s Donaldom Trumpom (68) koji joj je rekao da voli Hrvatsku. Ivana kaže da su je oduvijek privlačili stariji muškarci, a za vlasnika licence Miss Universe kaže da je uistinu šarmantan. 

Zagrepčanku i njezinih 80-ak suparnica uskoro očekuje preliminarno ocjenjivanje, koje uključuje intervju s članovima žirija te defile u kupaćim kostimima i večernjim haljinama na kojem će se izabrati 15 polufinalistica.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • ludom 12.01.2015.

    Glupost do gluposti. Strašno.

  • hrvatskiidiot 12.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbturopolje 11.01.2015.

    ma čudo od šarmera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare