To je to što me zanima!

Natali Dizdar na otvorenju 69. Pulskog festivala zablistala u plavoj haljini neobičnog kroja

Pjevačica se pojavila u plavoj haljini ornamentalnog uzorka i neobičnog kroja, poput nekog velikog šala. Kratka haljina s dubokim dekolteom skladno je naglasila njezine vitke noge
Vidi originalni članak

Pjevačica Natali Dizdar (38)  izvedbom hrvatske himne svečano je  otvorila 69. izdanje Pulskog filmskog festivala, a kreacija u kojoj je bila na pozornici privlačila je mnoge poglede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se pojavila u plavoj haljini ornamentalnog uzorka i neobičnog kroja, poput nekog velikog šala. Kratka haljina s dubokim dekolteom skladno je naglasila njezine vitke noge.

Natali inače s dugogodišnjim dečkom Williamom  Pergeom živi u Londonu ali u ljetnim mjesecima redovno dolaze u Hrvatsku. William je Francuz pa par redovno posjećuje i Francusku.

- U Francuskoj najviše volim sveprisutnu estetiku, u arhitekturi, umjetnosti, ali i u ritualima, hrani, prirodi... Općenito strastveni pristup životu. Ali i da je samo sir i vino u pitanju, ne bih se žalila. William najviše voli Dalmaciju, naše otoke i “Smak svita” - rekla je Natali.

Natali je prošle jeseni u Šibeniku koncertom proslavila 20 godina karijere. Iza sebe ima tri studijska i jedan live album. A prije dvije godine diplomirala je psihologiju pa se uz glazbenu karijeru počela baviti i psihoterapijom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZG - KAJ 17.07.2022.

    Uvijek me narajca...

  • Dea007 17.07.2022.

    will mi bas ne izgleda kao francuzz

  • Nabime 17.07.2022.

    super glas, odlican jazz i bas je elegantna, prava dama! bolja mi je od nine badric 100 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare