To je to što me zanima!

Natali: Znam koliko 'dame noći' naplaćuju analni seks

Pjevačica zna koliko će zagrebačke prostitutke naplatiti analni seks i igrice u troje te koliko je njih uopće spremno pristati na takve želje klijenata...
Vidi originalni članak

Osim što zna koliko ćete prostitukama platiti za posebne želje, Natali Dizdar zna i kolike su cijene 'normalnih' usluga. Zadranka je sa još troje studenata na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu napravila seminarski rad u sklopu kojeg su istraživali navike 60 zagrebačkih 'dama noći'. Iako se ne sjeća otkud ideja za taj rad, pjevačica je za portal Zagrebancija.com rekla da se cijeloj ekipi istraživanje na kraju učinilo zanimljivim i praktičnim. Podatke su dobili u telefonskim razgovorima s osobama koje su ostavile svoje brojeve u novinskim oglasima u rubrici za seksualne usluge. Istraživanje je trajalo otprilike tjedan dana koliko je trebalo da sakupe dovoljno informacija o uslugama.

PROSTITUTKE U ZAGREBU VOLE SEKS U TROJE
Rezultati istraživanja koje je Natali radila sa svojim kolegama pokazuju da će čak 98 posto zagrebačkih 'prijateljica noći' pristati na seks s vama i vašom prijateljicom. S druge strane, samo će dva posto pristati na sado-mazo igrice. Nešto je više onih koje pristaju na analni seks, njih 18 posto, ali dodatno ga naplaćuju i to po 500 ili 700 kuna. Pola sata seksa kod 53 posto djevojaka košta 400 kuna, dok istu stvar njih 20 posto naplaćuje sto kuna više. Njih 12 posto moći ćete nagovoriti na pola sata zabave za 300 kuna dok 'elitnih' 2 posto naplaćuje po 700 kuna. Sat seksa stoji od 500 do 1200 kuna, a cijela noć od 1600 do 4000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • buzz 07.01.2010.

    blablablabla samo isprazne pričice, da vas ne zanima nebi onda niti čitali o njoj, cura je u redovnom roku studirala, izgradila karijeru, putovala vidjela svijeta (što neki od vas neće nikada). Drugim riječima uživa sto nekima očito smeta. Bravo Natali samo naprijed i ne osvrći se na ovakve-to se zove ZLOBA.

  • ja___zg 04.01.2010.

    kišne kapi @ nek ona pusti nas na miru!!!!

  • kišne kapi 04.01.2010.

    pustite Natali na miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare