To je to što me zanima!

Odbila pjevati u Zagrebu zbog presude hrvatskim generalima

Folk pjevačica Nataša Bekvalac je organizatorima poručila da ne želi nastupiti u Zagrebu zbog oslobađajuće presude Gotovini i Markaču. Kurir piše da 'brani svoje'
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica otkazala je koncert u zagrebačkom klubu Mosconi zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Srpski Kurir piše kako Nataša Bekvalac (32) na taj način 'brani svoje'.

- Nataša je trebala nastupiti u samom centru Zagreba, ali kada je čula da je Haški tribunal donio oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču, ljubazno se zahvalila organizatorima koncerta, uz obrazloženje da se zbog aktualne situacije ne želi tamo pojaviti - otkrio je izvor.

Ulaznice za koncert bile su unaprijed rasprodane i tražila se karta više, no folk pjevačica organizatorima je poručila da nema namjeru pjevati u Zagrebu.

- Poštovani, obavještavam vas da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti održati koncert u Zagrebu 23. studenog, zakazan još prije nekoliko mjeseci. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti - stoji u priopćenju djevojke pobjednika 'Survivora', manekena Vladimira Vuksanovića.

Idi na 24sata

Komentari 797

  • didonja 28.09.2013.

    ž

  • scientist_1 30.05.2013.

    To je totalna LAZ i GLUPOST! Tako ste napisali naslov da ispada da je velika Srpkinja sto je totalna laz. Natasa je moja Vojvodjanka i nikad nije pokazivala takve stavove, niti mrzi nekog. Nije otisla da pjeva zbog generala da ne ispadne neki problem, a ne jer je ogorcena. I ona pjeva POP glazbu, a ne narodnjake. Ne znam zasto se neki pjevaci toliko lose kotiraju samo zato sto su Srbi. Nemam rijeci.

  • sigurnost boljun 26.11.2012.

    ajde super...šta će nam takva alapača u gradu opće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare