To je to što me zanima!

Nataša ipak nije prekinula vezu sa Joškom Lokasom

Nakon što su deset dana bili odvojeni, Nataša i Joško pojavili su se skupa u javnosti i opovrgnuli glasine o navodnom prekidu svoje ljubavne veze
Vidi originalni članak

Iako se nagađalo o navodnom prekidu Joška Lokasa (37) i Nataše Janjić (28), par je svojim pojavljivanjem u javnosti pokazao da njihovoj ljubavi ipak nije došao kraj. Extra prenosi da je par bio na romantičnom ručku u jednom zagrebačkom restoranu u ugodnoj atmosferi pa se može zaključiti da ipak nisu prekinuli. Glasine o navodnom prekidu počele su nedavno kada su njihovi prijatelji odali da je par prekinuo zbog burne svađe. Uskrsne praznike nisu proveli zajedno. Joško je bio sa svojoj djecom, koju ima iz braka s bivšom suprugom Ivanom Silom, a Nataša je bila u Londonu na dodjeli nagrada 'Jameson Empire Awards' gdje se družila s britanskim kolegama među kojima su bili Gwyneth Paltrow, Jude Law i Guy Ritchie.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • headhunter 13.04.2010.

    jupiii,sad mi je ispunjen dan!

  • mrn 13.04.2010.

    Ne mogu se odlučiti kome da stavim plus,pa evo svima po jedan.Stvarno ovi naši selebovi,za dobro se nasmijati.A o pravopisu i stilu pisanja,da i ne govorim.

  • skolic3 13.04.2010.

    ajde,sad naučih da i restić može biti skupocjen...omg,osnovna školo mojaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare