To je to što me zanima!

Nataša Janjić će odjenuti vjenčanicu za Valentinovo

Glumica je s uzbuđenjem dočekala na probama bijelu vjenčanicu s crnim modnim dodacima. Kaže kako o vlastitom vjenčanju još samo razmišlja
Vidi originalni članak

Glumica je posljednjih nekoliko dana bila pod budnim okom medija zbog golišave uloge u najskupljem srpskom filmu ikada. Na hrvatskoj premijeri filma 'Sveti Georgije ubiva aždahu' pojavio se i njen dečko Joško Lokas (37) čime su dali natuknuti da svoju ljubav više neće skrivati u javnosti. Nataša Janjić (28) se trenutačno priprema za kazališnu predstavu 'Prekidi' u kojoj će joj ljubavnog partnera glumiti Amar Bukvić (28). Premijerno prikazivanje bit će 14. veljače u zagrebačkom kazalištu 'Gavella'. Amar i Nataša glumiti ljubavnike koji preispituju svoj odnos. Gloria prenosi kako je glumica bila uzbuđena dočekavši na probama vjenčanicu. Kazala je da se istodobno osjećala svečano i glamurozno, ali i smiješno. Shvatila je koliko je teatralan taj čin koji ženama nalaže tako ozbiljan kostim kao što je vjenčanica. Nataša o vlastitom vjenčanju još samo razmišlja, ali sigurna je da će se udati samo pred najbližim prijateljima i obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 21.01.2010.

    Samo se ti cero udaj,al nemoj djecu praviti da ne ponovis sudbinu svoje prethodnice...ili...bi bas trebala pa da vidis kako je.Sahara-tako je.Nije mi jasno o kakvoj je tu ljubavi rijec jer da bi mogao nekog voljeti moras imat i srce i dusu,a ono sto je on napravio zeni i djeci govori samo jednu stvar da nema ni srca ni duse,jer da ima sacekao bi da bar ta zena rodi i da dode sebi,a nebi joj takve bijedne porkarije radio kad je najranjivija.

  • user_44123 21.01.2010.

    ma boli me ona stvar hehe

  • sahara 21.01.2010.

    to što su njih dvoje napravili ne znam dal i Bog može oprostiti.Strašno!!!! i netko će to opravdati u stilu \"zaljubili se\".nema tu opravdanja za takve djela.Trudnu ženu varati i na kraju napustiti zbog svojih nagona,Užas!!!!! Bože pa kakvi smo mi to ljudi?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare