To je to što me zanima!

Nauljeni Beckhamovi opet su se skinuli za Armanija

David i Victoria Beckham predstavljaju kolekciju donjeg rublja Emporio Armani za jesen/zimu. Na posljednjem snimanju supružnici su bliže no ikad
Vidi originalni članak

Britanski bračni par Beckham često surađuje s modnom kućom Giorgija Armanija. Prošlog mjeseca u Londonu postavljeni su divovski plakati Davida Beckhama (34) kako polugol pozira s užetom. Prije nekoliko dana, u novom snimanju za donje rublje mu se pridružila supruga Victoria (35), a i tog puta snimali su se uz uže. U prijašnjim kampanjama za Armanija, David i Victoria pozirali su prilično udaljeni jedno od drugog, a u ovoj su bliže nego ikad. Prošle godine nogometaš je postao ambasador donjeg rublja talijanske tvrtke, a za to je dobio oko 168 milijuna kuna. Skromnija Victoria je svoj potpis naplatila oko sto milijuna.
- David ima sjajan osjećaj za stil, što ga čini savršenim partnerom za donje rublje Emporio Armani - izjavio je svojedobno dizajner Giorgio Armani (75).

DAVIDOVA NEĆAKINJA IMA SVINJSKU GRIPU
Nogometaš je posljednjih dana svu pažnju usmjerio k nećakinji Georgini (11) koja se na školskom izletu u zabavni park zarazila opasnim virusom svinjske gripe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mare32 03.07.2009.

    Clara,ahahahahaaha!!Nasmijala si me do suza ...LoL

  • clara 03.07.2009.

    Pa se vi sad rugajte Anti!

  • sprinterica 03.07.2009.

    kaj je ovo beckham kopirao gotovca

Komentiraj...
Vidi sve komentare