To je to što me zanima!

Navala na šlape od 3700 kuna: Nose ih Fernandes, Seve i Lejla

Marta je pozirajući na Hvaru uz svoje skupocjene šlape isfurala Chanelovu torbu od 20-ak tisuća kuna, a Lejla, koja je pozirala uz kadu, odlučila se na svjetlucave ukrašene kristalićima
Vidi originalni članak

Severina Kojić (48) posljednjih dana uživa u rodnom Splitu. Za nahodavanje po kamenom popločanim ulicama odabrala je ravne šlape, a ne vrtoglavo visoke štikle kako je ne bi boljele noge nakon ludog noćnog provoda s frendicama.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se tako za ljetni noćni provod odlučila za Hermesove natikače, model Oran, koji je vrlo brzo pokorio modni svijet. Kožne šlape dođu 3700 kuna. Severina se odlučila za neupadljivu boju, smeđu, koju može kombinirati uz mnoštvo boja i stylinga, a isfurala ih je uz svijetloplavu torbicu Louis Vuitton koja stoji 34.500 kuna. Tako je vrijednost Sevina ljetnog outfita došla do iznosa od barem 38.200 kuna.

No vratimo se na predmet želja influencerica diljem svijeta - šlape. Hermesove natikače furaju i WAGS-ice Marta Fernandes da Silva (25) i Lejla Hajrović.

Marta je pozirajući na Hvaru uz svoje skupocjene šlape isfurala Chanelovu torbu od 20-ak tisuća kuna, a Lejla, koja je pozirala uz kadu, odlučila se na svjetlucave ukrašene kristalićima. 

Novopečena mama, Izabela Kovačić (28) se odlučila za bijelu boju koja je dodatno istaknula njezine preplanule noge.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S JANOM I LIDIJOM

Idi na 24sata

Komentari 845

  • Bigolino 21.09.2021.

    Ružne…ja bi im još više naplatila😂

  • dadaizcentragrada 20.08.2021.

    Ovo obični preserans. I ružne,ni do wc-a u njima.

  • vinisime 20.08.2021.

    ma ovakve iste imaju na nathodniku za 150 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare