To je to što me zanima!

Navijačkom fotkom zapalila internet: 'Sliči na Megan Fox'

Deniss je inače studentica pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti iz Koprivnice. Nisu je proslavili nogomet ni navijanje, a kao i izbornik Zlatko Dalić ima livanjske korijene
Vidi originalni članak

Sretna sam i ponosna na pobjede Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam skice za krunu s cvijećem za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada dovršim, rekla je manekenka i studentica Deniss Grgić za Podravski.hr, čija je fotografija s društvene mreže danas privukla pažnju medija.

Na fotki Deniss pozira sjedeći na stijeni na otoku Pašmanu u jednodijelnom bijelom badiću i s hrvatskom zastavom preko noge. Deniss je studentica pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti iz Koprivnice, a zaštitno je lice mnogih modnih kampanja. Posebno je ponosna, kako kaže, što je livanjskih korijena kao i izbornik Zlatko Dalić (51). 

U tri sata je fotka Koprivničanke privukla preko tisuću fanova, a napisala je i da očekuje da će naši dečki i večeras pobijediti Englesku.

Neki Deniss uspoređuju s američkom glumicom Megan Fox (32), a prošle ju je godine Jacques Houdek (37) angažirao da glumi u njegovom spotu za pjesmu 'My friend' s kojom je nastupio na Eurosongu.

U spotu mlada umjetnica crta portret našeg pjevača, dok njezin kućni ljubimac, pas Pablo, na kraju spota ‘pozira’ s natpisom ‘#bemyfriend”.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mercedes s klasa 12.07.2018.

    Glas u noci tvoje ime tuzno doziva ja si lice krijem, pokrivam ga rukama ti si pala onog puta, nisi uspijela al' dizi glavu, ne daj se tvoja djeca bodre te

  • dillinger_1 11.07.2018.

    Lijepa je ali ni blizu Megan Fox

  • Mauritius 11.07.2018.

    Imamo ivanu sto ce nam druge cure pokraj miss Universe i sire.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare