To je to što me zanima!

Navojec snimao s Cruiseom: Fin je, drag i prekrasan čovjek

Goran je s holivudskom zvijezdom snimao film 'Nemoguća misija: Protokol duh, no nisu se puno družili. Za Cruisea kaže da je pravi profesionalac i prekrasan čovjek
Vidi originalni članak

Nije to kao kod nas gdje svi mogu doći do zvijezda, i u tramvaju, i na ulici, i u liftu. Do ovih ne možeš ni na snimanju. Tako da se nisam previše družio s Tomom Cruiseom, rekao je Goran Navojec (41) za RTL-ov Tabloid Exkluziv.

O ulozi ruskog zatvorenika u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh' i suradnji s Cruiseom progovorio je sada jer mu je istekao ugovor o šutnji.

- Tom je prekrasan čovjek, pravi profesionalac. Kao producent je vodio brigu o svima te bio fin i drag - kaže Navojec, koji je scene snimao u zatvoru nedaleko od Praga.

Posebno su ga oduševili dobri uvjeti rada.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pješak 16.01.2012.

    Ovo naši glumci kad rade vani s nekim većim glumačkim facama, onda redovito govore sve u superlativima o njima, krasni, divni, bajni, humani, dobri, nasmiješeni i šta ti ja znam, a svako malo takve negdje policija privede zbog incidenata i agresivnog ponašanja, droge, alkohola, obiteljskog nasilja i sl...!! I to su nekakve "zvijezde"!!

  • unmute 16.01.2012.

    a jesi ga sad i ti nahvalio ...nego jel nosi cipele sa povisenjem...? i jos nesto katie je dobra a on pakshu

  • beebee 15.01.2012.

    zako kažu uvijek i za one psihopate kad ih se na kraju razotkrije :" a bil je tak dobar dečko.."

Komentiraj...
Vidi sve komentare