To je to što me zanima!

Navršio je 19: Bieber frendove nakon kluba odveo na kebab

Pjevač se u tri sata ujutro u petak zaputio u londonski klub u kojem je tulumario do pet ujutro. Nakon toga je društvo odveo u jedan libanonski restoran na kebab
Vidi originalni članak

Pjevač je u petak, 1. ožujka, navršio 19 godina.

- Sjajan nastup. Sada idem proslaviti 19. rođendan, hvala - napisao je Justin Bieber na Twitteru nakon nastupa u Birminghamu u četvrtak navečer.

Unatoč hladnoći pri povratku u hotel snimljen je bez majice, u prvom planu bio je njegov mišićavi torzo i tetovaže, ali i bijele bokserice zbog spuštenih hlača u hip-hop stilu. Hotel je napustio oko tri sata ujutro i zaputio se u British Luxury Club noseći sunčane naočale, bejzbol kapu, pleteni kardigan i crne kožne hlače. U klubu se zabavljao u društvu djevojaka, među kojima je bila i Elle-Paige Roberts-Clarke za koju britanski mediji tvrde da mu je nova devojka.

Društvo je oko pet ujutro napustilo klub i otišlo na kebab u jedan libanonski restoran nakon čega se Bieber oko 6.30 sati ujutro vratio u hotel, piše Daily Mail. Pjevač zabavu planira nastaviti i u  petak navečer uz veliki party čija je tema cirkus.

- Justin želi proslaviti rođendan u stilu i voli tulumariti u klubovima u Londonu. Nije slučajno da se pauza tijekom njegove turneje u Velikoj Britaniji poklopila s njegovim rođendanom - otkrio je izvor i dodao da pjevač i njegovih 20 prijatelja za proslavu njegova rođendana u petak navečer imaju na raspolaganju budžet od 10,000 funti (oko 88 tisuća kuna).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mare0612 08.03.2013.

    jaojao ima para da nahrani cijeli svijet a on bday slavi u kebabu pa jebtoe to cak ii marta mis nebi odabrala! sramota fuj fuj . ja sam belieber al prvo sto bi napravila s tim parama je otisla u afriku dala bi im novce koliko treba,snimala videe i bila bi organizator u unicefu a sto sad on ima jebote hah.bas sam ekonomist :-))))))

  • WOMANIZER 02.03.2013.

    zanimljivo je što je bilo kasnije! xD

  • Lizzmaister 02.03.2013.

    ovako ka on izgledaju dica 6 razred

Komentiraj...
Vidi sve komentare