To je to što me zanima!

Nazovite hitnu prije gledanja 'fotki': Lidiju ulovili u toplesu!

Mnogobrojna publika se preko vikenda mogla na Lidijinim nastupima uvjeriti da pjevačicu ne prati opis 'stas i glas' uzalud. Uoči jednog koncerta nastale su i jako vruće 'fotke'
Vidi originalni članak

Dobro 'uigran' bend i Lidija koja animira ljude svojom pojavom i glasom su uvijek garancija dobrog provoda. Tako je bilo i u Vinkovcima u petak, na Vinkovačkim jesenima. Jednako dobru zabavu, Lidija Bačić (31) je publici pružila i u Vidovcu u subotu. 

Lidijini obožavatelji redovno bacaju ruže na binu, a nakon svakog koncerta stotine ljudi čeka priliku da se s njom fotografira. Splitska pjevačica tako često ostaje i sat vremena nakon koncerta kako bi se družila s vjernim fanovima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Turneju Lidija nastavlja već ovaj vikend u Mariboru i Zlataru. Tko god ima priliku i želi se dobro provesti, neka pogleda #LidijaLive. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije koncerta u Vinkovcima, Lidija i njezina prijateljica i stilistica, Ivana Jurić, bile su odlično raspoložene i spremne za spačke. Tako se Ivana prije nastupa došuljala do Lidijine garderobe i odglumila paparazza.

Kako je pjevačica mislila da nitko ne može ući u prostor u kojem se presvlačila, ostavila je vrata otvorena, a prijateljica je iskoristila priliku i uhvatila ju u toplesu.

Iako se prvo naljutila i bijesno zalupila vratima, nakon što je vidjela fotku, Lidija se smirila pa su se kasnije obje nasmijale talentu nesuđene fotografkinje. 'Tajnim kanalima' fotografije su stigle i do nas pa sada i vi možete vidjeti kako se jedna od najseksi Hrvatica priprema za nastup.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 176

  • marionx 22.09.2016.

    sto je tu toples??

  • plavo_more 21.09.2016.

    Kosa joj je narasla, kad ce ``update`` dimenzija?

  • vaservaga(339512) 21.09.2016.

    toples je haljina obučena dopola ? a vrata ostavila otvorena slučajno ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare