To je to što me zanima!

Ne brine za prijetnje: Justin je Seleni nježno masirao stopala

Fotografiju gdje uživaju u zajedničkom druženju par je postavio na Twitter profilu. Selena pored Justina sjedi u kratkoj narančastoj haljini dok joj on masira stopala
Vidi originalni članak

Iako je primila brojne prijetnje smrću ljutih i ljubomornih obožavateljica Justina Biebera (17) nakon što su snimljeni kako se ljube na odmoru na Havajima, čini se da Selenu Gomez (18) to nimalo ne brine. 

Mlada glumica na svom Twitter profilu objavila je fotografiju nje i i Justina na kauču. Justin joj nježno masira stopala u svom krilu, a ona se smješka u kratkoj, narančastoj haljinici. Justin je odjeven samo u hlače i ima kapu na glavi. Oboje vidljivo uživaju u zajedničkom druženju. Par je vezu nekoliko mjeseci skrivao, no nakon što su priznali da su par, ne mare za komentare i brojne prijetnje. Ljube se i razmjenjuju nježnosti gdje god stignu. 


Idi na 24sata

Komentari 8

  • fever2 01.06.2011.

    a nisu li malo premladi da bi zajedno išli na odmor...

  • juliet 01.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dudyfirlpower 01.06.2011.

    da li baš svaki put kada upalim televiziju, odem na internet moram negdje vidjeti njegovu sliku? nemrem ni na wc 5 minuta proći, evo već njega s novom slikom. tako je naporan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare