To je to što me zanima!

Ne dirajte mi ravnicu: U filmu su Vinkovce smjestili u Alpe!

U jednoj od scena novog filma o Herculeu Poirotu "Ubojstvo u Orient Expressu" razlog za zaustavljanje vlaka između Vinkovaca i Slavonskog Broda je snježna lavina s planine
Vidi originalni članak

Sad će Bandić otvoriti skijalište negdje između Slavonskog Broda i Vinkovaca... , nadrapali ste Slavonci, "Himalaya Express", samo su neki od komentara na novi američki film "Ubojstvo u Orient Expressu".

U  kriminalističkom filmu, snimljenom prema bestselleru Agathe Christie, najpoznatiji belgijski detektiv Hercule Poirot zbog snijega zaglavi u tadašnjoj Jugoslaviji. Christie je u romanu prilično precizno opisala lokaciju ubojstva u blizini Vinkovaca, ali redatelj Kenneth Branagh malo se zaigrao. U filmu je, naime, ravnica između Slavonskog Broda i Vinkovaca sličnija Alpama ili Himalaji, a razlog za zaustavljanje vlaka blizu Vinkovaca je snježna lavina s planine.

- Meni je to pokvarilo film. Kad sam to vidjela, ništa mi više nije bilo uvjerljivo. Barem su mogli istražiti mjesto zbivanja radnje - ogorčeni su neki od gledatelja filma. 

Redatelj filma je Kenneth Branagh, koji je ujedno i glavni glumac. Uz njega glume i Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe... Film je u kinima od 9. studenog. Riječ je o četvrtoj adaptaciji romana Agathe Christie o kultnom detektivu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 15.11.2017.

    UCV Vinkuljaaaaa

  • champion_1 15.11.2017.

    još sam prije govorio da će film bit smeće. ovo i nema neke veze s kvalitetom, da je film dobar preko ovog bi se dalo preć, ali problem je u tome što je film zadnji trash. oda dosadi.

  • vergilia 15.11.2017.

    Ajde što ste osjetljivi - ima snijega i u Slavoniji, pa kad zamete, može i vlak zaustaviti, ne mora baš biti lavina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare