To je to što me zanima!

Ne gube vrijeme: Kandidatkinje su se već predbilježile za brak

Da 'brzi-spoj' ima smisla, dokazat će dva farmera koji će, već pri prvom susretu sa svojim kandidatkinjama, shvatiti da su se zaljubili na prvi pogled
Vidi originalni članak

Večerašnja epizoda dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' spojit će napokon farmere i njihove kandidate koji su im pisali. I dok će kod nekih vladati uzbuđenje i trema, drugi će se bez problema snaći pred kamerama, ali i pred svojim potencijalnim srodnim dušama.

Da 'brzi-spoj' ima smisla, dokazat će dva farmera koji će, već pri prvom susretu sa svojim kandidatkinjama, shvatiti da su se zaljubili na prvi pogled. Neki će čak shvatiti da su pronašli srodnu dušu, a drugi će pak biti razočarani jer ih se nitko specijalno na prvu nije dojmio. 

I dok će se jedni baciti u filozofiranje o životu što će zbuniti neke kandidatkinje, drugi će im postavljati konkretna pitanja poput 'Znaš li napraviti krvavice?' i 'Voliš li kolinje?'! 

Kandidatkinje se neće dati smesti pa će se neke već predbilježiti i za uplovljavanje u bračnu luku! Sve u svemu, dobre zabave neće nedostajati, ali, također, ni prvih ljubavnih iskrica.

Uzbudljivu epizodu nove sezone emisije "Ljubav je na selu“ gledajte večeras u 21:20 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 11.09.2017.

    Ako me ne smota ova moja koka 31g - prelazim u farmere, samo koka radi.:))

  • _Varešak_ 11.09.2017.

    Bit će ti svačega.

  • Constellation 11.09.2017.

    Koja parodija gluposti..Netko dodje zaista pronaci srodnu dusu, netko da se malo "sponzorira", netko iz dosade...Pa kad se to sve smijesa.. dobijes..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare