To je to što me zanima!

Ne kuži da nije seksi: Madonna u Miamiju pokazala međunožje

Iz publike su joj vikali da je sranje, a ona se valjala po bini i po klaviru i u premalom korzetu i preuskim gaćama pokazivala one dijelove tijela koje nitko nije htio vidjeti
Vidi originalni članak

Na koncertima u sklopu svoje MDNA turneje nema dijela tijela koji nije uspjela pokazati. Na pozornici si je skidala grudnjak i pokazivala grudi, trgala hlače sa sebe i pokazivala stražnjicu, lizala pištolj... stvarno si je dala oduška. Ako ste pomislili da je Madonninim (54) 'nestašlucima' došao kraj, gadno ste se prevarili. 

U ponedjeljak, 19. studenog pjevala je u Miamiju. Početak koncerta najavljen je za 20, no vremešna kraljica popa na pozornicu je došla tek u 23.20. Publika je vikala, psovala, a velik ih je dio i otišao s koncerta i tražili su povrat novca te vikali da je Madonna sranje. 

Kad se konačno pojavila na bini Madonna kao da se pokušavala iskupiti obožavateljima što su je čekali. Dok je pjevala 'Like a Virgin' pokazala je više kože nego na svim prethodnim koncertima. Grudi su joj se 'prelijevale' preko ruba preuskog korzeta, a stražnjica joj je bila 'stisnuta kao čvarak'. No, Madonna ne bi bila Madonna da ionako provokativan outfit nije 'pojačala'.

Izvalila se na pozornicu, valjala se po njoj, dizala i širila noge, dirala se po cijelom tijelu, a kako se priča zahuktavala, gaće su joj se uvukle u međunožje. Obožavatelji u prvom redu nisu se tome nadali, no Madonna ih je 'počastila' pogledom na svoje intimne dijelove, prizorom koji sigurno neće tako brzo zaboraviti. Madonnina poanta je sloboda izražavanja i dokazivanje da seks sve prodaje, no nije joj jasno da u cijelom procesu izgleda degutantno

Idi na 24sata

Komentari 185

  • drndalica 24.11.2012.

    Madonna... uvijek zanimljiva!

  • leloo2 23.11.2012.

    Meni je baš žalosno da je ovakav članak napisala jedna žena. Ovakve koreografije su jadne bilo da ih izvodi neka od 20 ili od 54. Nije mi jasno samo zašto toliki fokus na to da žena ima 54 pa je njezino međunožje automatski odvratno iako izgleda zbilja dobro za svoje godine. Gadi mi se taj kult mladosti i to da bi nakon 30 trebalo pobiti sve žene (osim sevku naravno), te nisu više seksi, te bi im trebale biti uzor manekenke koje dva dana nakon poroda imaju 30 kila s krevetom i onda se s takvim debilnim vrijednostima svi zajedno čude kako to da neki postanu izbotoksirane nakaze.

  • KanaanZg 23.11.2012.

    članak za 10!! Veza s videom i člankom je nepobitna!!!!! U članku ju pljuju, vrijeđaju, zviždučću d aje odvratna , u video skandiraju, vrište i viću 'volim te'....svaka čast novinarko!!You nailed it!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare