To je to što me zanima!

Ne mari za novčane probleme: Lindsay šopingira u Harrodsu

Odlično raspoložena Lindsay pozirala je u crnom krznenom kaputu i bijeloj haljinici šaljući puse prolaznicima pred ekskluzivnim londonskim restoranom 'Cipriani'
Vidi originalni članak

Lindsay Lohan (26) u velikim je financijskim problemima. Zbog dugova je prestala odlaziti kod psihijatra, nedavno se odlučila na prodaju svoje odjeće trgovini koja se bavi preprodajom nošene odjeće, a kako bi platila dio poreznog duga u pomoć joj je pritekao kolega Charlie Sheen.

No unatoč tome glumica se u Londonu provodila poput prave milijunašice. Odsjela je u hotelu Dorchester s pet zvjezdica, šopingirala je u robnoj kući Harrods i s prijateljima jela u ekskluzivnom restoranu 'Cipriani'. Odlično raspoložena Lindsay pozirala je u crnom krznenom kaputu i bijeloj haljinici šaljući puse prolaznicima pred restoranom.

Unatoč sjajnom raspoloženju, LiLo se 15. siječnja treba pojaviti na sudu jer je policija otkrila da je lagala o okolnostima u kojima se u lipnju dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovala. No glumica ni najmanje nije zabrinuta zbog ročišta i ukidanja uvjetne kazne jer je uvjerena da nije učinila ništa loše. Uskoro bi ponovno mogla iza rešetaka, a zbog laži bi ovoga puta mogla odležati čak 245 dana u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • matheus666 01.01.2013.

    Iskreno , ona mi je bila mozda najljepsa glumica dok je bila teenager. Sada mi se uopce ni ne svidja...

  • hablabla 01.01.2013.

    malo promocije pred ulov dobrog sponzora! nema šta!

  • vedii888 01.01.2013.

    i opet i opet i opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare