To je to što me zanima!

Ne odustaje: Rihanna poslije tri mjeseca ima novu tetovažu

Volim se družiti u salonima za tetovaže i postala sam opsjednuta s njima. Tattoo saloni su baš uzbudljiva mjesta, objasnila je Rihanna koja ima preko 20 tetovaža
Vidi originalni članak

Pjevačica ne uspijeva odoljeti ukrašavanju tijela raznim crtežima. Iako je već imala 20 tetovaža, Rihanna (25) se počastila s još jednom nakon što je posjetila studio Bang Bang Tattoo u New Yorku. U salonu je bila sve od ponoći do pet ujutro, a ovoga puta tetovirala je veliki križ s unutarnje strane desne ruke, piše Daily Mail. 

- Volim se družiti u salonima za tetovaže i postala sam opsjednuta s njima. Intrigiraju me i ja ih volim proučavati. Tattoo saloni su baš uzbudljiva mjesta - izjavila je jednom prilikom pjevačica. 

Rihanna je prvu tetovažu stavila 2006. godine, a od tada joj crtež zvjezdice krasi lijevo uho, nota nogu, horoskopski znak ribe stavila je iza uha, sanskrtska molitva s riječima 'oproštaj', 'istina' i 'smirenje' nalaze se na kuku, a riječ ljubav na desnoj strani. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • chelseaMG 13.01.2014.

    definitivno najjača druga slika....tetovaža. hahahah

  • SheeRa 13.01.2014.

    Meni su tetovaže super, naravno ako su ukusne i ako pristaju tijelu... Pogotovo na snažnom muškom tijelu, onako preko ramena i dijela prsa, ili leđa i ramena.. mljac.. :)) Ali opet, nije mi lijepo kad netko pretjera s količinom različitih motiva , pa im tijelo počne ličiti na slikovnicu....

  • Crown 13.01.2014.

    Esteski nije nimalo privlačan prevelik broj tetovaža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare