To je to što me zanima!

Ne odvajaju se: S Čarlijem iz Moskve doputovala i Franka

Nogometaša i pjevačicu na aerodromu je dočekao Vedranov otac Jozo. Par je u Zagreb stigao iz Moskve gdje je Franka bila u kratkom posjetu svom novom dečku
Vidi originalni članak

Na zagrebački aerodrom Pleso u ponedjeljak su zajedno stigli Vedran Ćorluka (26) i Franka Batelić (20), koja je svog novog dečka nakratko posjetila u Moskvi. Par su na Plesu snimile kamere RTL-a. Dočekao je ih je Vedranov otac Jozo koji je oboje izljubio kad ih je vidio.  Franka je bila nasmiješena i dobro raspoložena kao i nogometaš koji se u Hrvatsku vratio zbog okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije. S njima u društvu bila je i kći Aljoše Asanovića, dizajnerica Anamarija. 

Čini se da je veza Vedrana i Franke poslije zajedničkih ljetnih izlazaka postala ozbiljna. Franka mu je tijekom ljetnih mjeseci pokazala rodni Labin, a posjetili su i Motovun. Zajedno s njegovim ocem nedavno je s tribina gledala utakmicu između Hrvatske  i Švicarske. Detalje veze ne žele iznositi, no pjevačica je priznala da je zaljubljena i sretna, a Vedran je izjavio da je to što on i Franka imaju, nešto posebno. Nogometaš njihove zajedničke fotografije objavljuje na Facebooku. 

Video možete pogledati OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • yvonne91 04.09.2012.

    frankice moja draga uskoro buš i ti pjevala: "ŽENSKAROŠ, ME PREVARIO, HEJ ... "

  • General Lee 04.09.2012.

    Sad će ona podignuti njegovu spremu za utakmicu.

  • pula75 04.09.2012.

    Nek se voli tko hoće.Ni meni u đep ni iz đepa.Meni su svi super dok me neko ne dira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare