To je to što me zanima!

Ne propustite 'From Zrće to Zagreb' party u Aquariusu!

Ovu subotu, 6.10.2012. u zagrebačkom klubu Aquarius bit će prvi 'from Zrće to Zagreb' party u sklopu novog klupskog programa 'funhouse'
Vidi originalni članak

Još jedna paklena ljetna sezona na plaži Zrće je iza nas. Nakon niza respektabilnih internacionalnih izvođača i festivala, plaža Zrće je do početka sljedećeg ljeta rezervirana za ljubitelje bure i tišine. 

Novi zagrebački klupski program 'funhouse' čija je misija promovirati klupsku glazbu i kulturu, ove subote, 6.10.2012. u klubu Aquariusu priprema prvu u nizu 'from Zrće to Zagreb' - tematsku večer koja će svake prve subote u mjesecu promovirati glazbu i dj-e čija su gostovanja obilježila proteklu sezonu, ali i najavljivati nove trendove i vijesti za sljedeće ljeto 2013.

Rezident dj klubskog programa 'funhouse' - Martyn Negro, koji je u dosadašnjoj i vrlo uspješnoj internacionalnoj karijeri nastupao s imenima kao što su Avicii, Sander Van Doorn, Benny Benassi, Nicky Romero, Swanky Tunes, Deniz Koyu, Freemasons, Shapeshifters, itd., u goste dovodi sad već dobro znanog dj HRC-a koji je ove godine oduševio svojim nastupima u Aquariusu na Zrću te imao priliku nastupiti s dj duom Swanky Tunes i Niki Belucci.

Jesenski program 'funhouse'-a u Aquariusu na Jarunu ponudit će vam pregršt zabavnih sadržaja, tematskih party-ja, radionica i natječaja. Nakon otvorenja programa, legendarnog Mrklog Mraka i razuzdanih 90-tih, ne propustite prvi u nizu 'from Zrće to Zagreb' i poklonite si kratki ali slatki povratak u ljetno doba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • azrijel 01.10.2012.

    Zrće je super

Komentiraj...
Vidi sve komentare