To je to što me zanima!

Ne propustite: Iz New Yorka u Zagreb dolazi Preston Reed

Uz velikog Prestona Reeda, na festivalu će zasvirati i ponajbolji svirači akustične gitare Branimir Bogunović Pif i Damir Halilić Hal. Nastup počinje u utorak u 21h
Vidi originalni članak

Zagrebački klub Green Gold u utorak 08.05.2012. od 21h biti će ponosni domaćin velikog kulturnog događaja, Green Gold Acoustic Guitar Festivala. Međunarodni festival gitare na kojem će nastupiti najpoznatija svjetska i domaća imena iz svijeta akustične gitare, Preston Reed, Branimir Bogunović Pif i Damir Halilić Hal.

Posebno iz New Yorka u Zagreb dolazi veliki inovativni Preston Reed, jedan od najcjenjenijih svjetskih imena akustične gitare.  Reed je svirao s brojnim glazbenicima u rasponu od Linda Ronstadta, pa sve do rock benda NRBQ. Između 1979. i 2007. Reed je snimio petnaest albuma. Najimpresivnija stvar kod Prestona Reeda je tehnika sviranja. Kako to izvesti, a da tijekom izvedbe ne skrenete pozornost na sebe, samo Reed zna. 

Uz velikog Prestona Reeda, na festivalu će zasvirati i ponajbolji svirači akustične gitare Branimir Bogunović Pif i Damir Halilić Hal.

Poslušajte i pogledajte na jednome mjestu svjetska i domaća imena akustične gitare, koja će samo za Vas večer začiniti iznimnim glazbenim izvedbama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare