To je to što me zanima!

Ne propustite nastup Stublića i Marijana Bana na Bundekfestu

Jura Stublić i Film te Marijan Ban i Diktatori nastupaju 08. rujna na Bundekfestu. Spremni su protresti Bundek i pjesmom napraviti atmosferu za pamćenje
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Bundekfest nosi epitet najboljeg jesenskog festivala, provjerite i sami zašto. Jura Stublić & Film, te Marijan Ban i Diktatori prava su kombinacija za nezaboravni koncertni spektakl. Rujan u Zagrebu bit će veseliji nego ikada, a mi vas pozivamo da budete dio nezaboravnog Bundekfesta. Svakodnevne radionice, popratni program i večernji koncerti događanja su koja će najljepši zagrebački park Bundek učiniti centrom Zagreba.

Mnogobrojni izvođači spremni su protresti Bundek i pjesmom napraviti atmosferu za pamćenje. Prava glazbena poslastica bit će u nedjelju 08. kolovoza kada će na festivalskoj pozornici ˝Morsku vilu˝ zapjevati Marijan Ban uz Diktatore. Osim ˝Morske vile˝ na koncertnom repertoaru naći će se i ˝Ruzinavi brod˝, ˝Sad mi je ža˝ i mnogobrojni hitovi koje publika s velikim nestrpljenjem očekuje.

Istu večer svojim svevremenskim hitovima ˝Sjećam se prvog poljupca˝, ˝Bili cvitak˝, ˝Doći ću ti u snovima˝, ˝Moderna djevojka˝ atmosferu će do vrhunca dovesti Jura Stublić & Film.

Ulaz na koncerte je slobodan. Uživajte na ovogodišnjem najboljem zagrebačkom jesenskom festivalu od 06. do 14.09. uz iznimna glazbena imena..

Raspored:

06.09. petak - prijenos nogometne utakmice SRBIJA - HRVATSKA BARUNI

07.09. subota ZLATKO PEJAKOVIĆ SANDI CENOV

08.09. nedjelja JURA STUBLIĆ i grupa FILM MARIJAN BAN & DIKTATORI

09.09. ponedjeljak COLONIA

10.09. utorak MASSIMO

11.09. srijeda TEŠKA INDUSTRIJA KEMAL MONTENO

12.09. četvrtak NOVI FOSILI

13.09. petak NEDA UKRADEN

14.09. subota KLAPA CAMBI

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 28.08.2013.

    BAN i STUBLIĆ, prvaci Hrvatske u falšanju....

  • Franz von Drkensson 27.08.2013.

    narkomani

Komentiraj...
Vidi sve komentare