To je to što me zanima!

Ne propustite 'Noć smijeha' uz Arijanu Čulinu i Željka Pervana

Bit će to noć „razmatranja“ žensko-muških odnosa na satiričan prikaz. Željko Pervan prikazat će svoj pogled na situaciju u Hrvatskoj te odnose sa susjedima
Vidi originalni članak

U utorak 15. listopada s početkom u 20.00 sati u Dvorani Kornati Hypo centra ne propustite po prvi put „Noć smijeha“ uz nastup vrsnih komičara Arijane Čuline i Željka PervanaBit će to noć „razmatranja“ žensko-muških odnosa dakako na satiričan prikaz. Arijana Čulina izvest će na neki način skupljeni dio iz svojih knjiga i monokomedija: 'Što svaka žena triba znat o onim stvarima', 'Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće', 'Za Europu spremni' i 'Kako sam postao faca: Od pizduna do tajkuna'. 

Željko Pervan prikazat će svoj pogled na današnju situaciju u Hrvatskoj te odnose sa susjedima prije svega sa Slovenijom. Pojasnit će on na svoj način odnos prema ženama. Bit će to dio izvadaka iz njegove dvije stand up komedije, 'Božanstvena komedija' i 'Na rubu Europe'.

 A neizostavno bit će izvedene i uspješnice iz legendarne „Večernje škole“. U svakom slučaju bit će to noć za pamćenje. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GARFILD 09.10.2013.

    Super komedijaši

  • 09.10.2013.

    Arijana mi je draga, iako moram priznat da me malo razočarala s ovom zadnjom knjigom "Od pizduna do tajkuna". Ali Pervan mi uopće nije smiješan, prije tragičan

  • fiore 09.10.2013.

    arijana čulina je melem za dušu u ovim teškim,frustrirajučim vremenima koja su pogodila našu zemlju.smijeh je jedino što čovjeka drži,a ova spisateljica je bogom dana.super su joj i knjige,zimmer fray,...............svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare