To je to što me zanima!

Ne propustite: Sascha Dive je potpora Svenu Vathu u Noi

Sascha Dive već je kao tinejdžer uživao u glazbi koju je 'posuđivao' od starijeg brata. Želio je znati sve o tom novom zvuku i zanimljivoj glazbi te noćnim klubovima
Vidi originalni članak

Sascha Dive mladić je iz Frankfurta koji je jedan od najprominentnijih novih producenata u Njemačkoj. Iako stvara glazbu zvukom blisku ranoj eri dance glazbe SAD-a, njegova glazba ima jedinstveni potpis i ritam. Sascha Dive već je kao tinejdžer uživao u glazbi koju je 'posuđivao' od starijeg brata. Želio je znati sve o tom novom zvuku i zanimljivoj glazbi, vrućim noćima u klubovima i partyjima poput Omen, XS, Wild Pitch Clubu ili Robert-Johnsonu, o DJ-evima poput Ricardo Villalobos i mnogim drugima.

Svoju produkcijsku kuću, Deep Vibes Recrodings, vodi sam na osebujan i karizmatičan način. Dive je uskoro postao poznat i po svom prvoklasnom zvuku Housea sa referencama na Scotta Fergusona ili Tony Rodrigueza. Kao DJ, Sascha Dive se ne libi kombinirati nove i stare zvukove. Ne brine o tome je li pjesma stara ili nova. Zanima ga isključivo estetika i uklapa li se novi zvuk u njegovu kompleksnu dramaturgiju i kontekst seta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare