To je to što me zanima!

Ne puštaju ga 's lanca': Nakon punice, Višnjić vani s puncem

Šibenčanin s holivudskom adresom, Goran Višnjić je u subotu u kazalištu Kerempuh gledao predstavu 'Maratonci trče počasni krug', a s njim je bio 'Tonči'
Vidi originalni članak

Za razliku od prethodne noći kad je u HNK došao u društvu Branke Vrdoljak na njegovom drugom posjetu Kerempuhu u proteklih pet dana, Gorana Višnjića (43) pratio ga je Antun Vrdoljak.

Roditelji Višnjićeve supruge očito obožavaju zeta, no neki ga kolege zafrkavaju da ga 'ne puštaju s lanca'. Goran i Tonči subotnju su večer proveli s glumcem Sašom Bunetom. 

Član kazališta Komedija kao student je Višnjiću dao nadimak Šime objasnivši mu da se Šibenčan ne može zvati Goran. Prijatelji i danas glumca zovu Šime, a prije nekoliko godina i njegova je supruga Ivana promijenila ime. 

Zbog lakšeg izgovora u Americi sada se zove Eva. Ta promjena praktičnija je i za obitelji Vrdoljak jer sad više nemaju dvije Ivane. Naime, glumčeva šogorica je pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • plik 02.02.2016.

    meni rijetko bezvezan lik..

  • mjato 02.02.2016.

    jednom je bio pušten s lanca samo jednu noć i odma je drugoj napravio dite, oprezni su vrdoljaci, ne viruju zetu da mu je ivana - eva najdraža u životu

  • kung fu panda 01.02.2016.

    he,he,he,he neš sad u štetu jedino ako i punac ne umoči :)) noge u more :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare