To je to što me zanima!

Ne štedi na trudničkoj odjeći: Nosi haljine od 50.000 kuna...

Severina ne štedi ni na trudničkim kreacijama čije se cijene bez torbica, cipela i nakita kreću do 17.000 kuna. Nedavno je nosila bež pelerinu vrijednu 16,900 kuna
Vidi originalni članak

Božićni darovi bit će skromne sitnice, a i za sebe želim isto, rekla je nedavno Severina Vučković (39) pojavivši se posljednji put u javnosti u Muzeju Marton prije nego što će u veljači roditi prvog sina. Pjevačica možda štedi na darovima, ali to se ne može reći za njezine trudničke kreacije. U muzeju je nosila Lanvinovu bež pelerinu koja stoji 16.900 kuna.

Na trudničke dizajnerske opravice pjevačica je potrošila oko 50.000 kuna što je gotovo 10 prosječnih plaća u Hrvatskoj.

Osim inozemnih dizajnera, splitska pjevačica voli i domaće, a najviše Aleksandru Dojčinović. Iz njezine zadnje kolekcije uzela je bež, plavu i sivu haljinu vrijednu 6800 kuna. U sedam mjeseci trudnoće udebljala se samo osam kilograma pa će skupocjene haljine moći nositi i nakon porođaja.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • mtim 17.12.2011.

    Neka uživa. Ima stila i može joj biti. Bilo bi bolje da je više žena koje drže do sebe, bar ono osnovno a za to ti ne trebaju milioni. Neka ima je sa srećom.

  • lronaleonić 15.12.2011.

    Najviše komentara počinje s Poštovani..... Što vi to tako opasno pišete o jednoj pjevačici da vas zabranjuju? Neka nosi što hoće, valjda joj je odjeća prioritet. Kad ostari, skupljat će joj pomoć...Već viđeno.

  • PepaPig_2 15.12.2011.

    I šta? Da joj se sad divimo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare