To je to što me zanima!

Više ne skrivaju ljubav: Frcaju strasti između Nine i Filipa...

Ovo nije prvi put da u nekoliko mjeseci njihove veze pokazuju osjećaje u javnosti. Krajem ožujka Nina i Filip su razmjenjivali nježnosti na utakmici Cedevita - Budućnost u Zagrebu
Vidi originalni članak

Glumački par Nina Violić (47) i Filip Šovagović (52) bili su na domjenku nakon premijere predstave Cigla u kazalištu Gavella gdje su se družili s kolegama. 

Donedavno, Filip i Nina su se skrivali i držali njihov privatni odnos podalje od javnosti, međutim, sad više ne skrivaju da su zaljubljeni. Pred kolegama i fotoobjektivima, glumački par se grlio i ljubio. 

- Neugodno mi je - našalio se Filip pred kolegama.

Ovo nije prvi put da u nekoliko mjeseci njihove veze pokazuju osjećaje u javnosti. Krajem ožujka Nina i Filip su razmjenjivali nježnosti na utakmici Cedevita - Budućnost u Zagrebu. 

Kako je objavila Gloria, Filipovi kolege iz zagrebačkog kazališta Gavella govore da on svako malo spomene 'novu curu', ali uvijek spretno izostavi njezino ime. S druge strane, Nina ne krije koliko obožava glumčev smisao za humor, pogotovo duhovite dosjetke i komentare koje je nekad često objavljivao na Facebooku. Glumica Anja Šovagović-Despot (55) na pitanje o ljubavnoj vezi brata kratko odgovorila kako je 'oduševljena novom šogoricom.

Oboje su razvedeni i roditelji su po jedne kćeri - Nina iz braka s kolegomTvrtkom Jurićem ima 15-godišnju Rozu, a Filip 23-godišnju studenticu Klarus liječnicom Ružom Grizelj.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 11.05.2019.

    A zasto i bi sktivali, oboje su slobodni, zreli i kao takvi mogu rafit sto god hoce sa svojim zivotom

  • Papatest 11.05.2019.

    Taj će joj izdahnuti na ramenu

  • snjeska6882 11.05.2019.

    Svako ko smatra da je pogriješio ima pravo na drugu priliku. Zašto ne bi i oni

Komentiraj...
Vidi sve komentare