To je to što me zanima!

'Ne treba hvalit svog konja, ali Mladen je zaista dobar čovjek'

Supruga Mladena Grdovića ima isključivo riječi hvale za njega. Prihvatila je Saru, njegovu vanbračnu kćer, a da dođe još i koje dijete, sve će, kaže Brankica, voljeti
Vidi originalni članak

Prošlogodišnji Splitski festival bio je poprilično zanimljiv kad je riječ o pijanim ispadima Mladena Grdovića. Grlio je kolege s estrade, otimao im čaše i jedva čekao da podijeli neku od svojih 'mudrosti' s bilo kime tko je voljan slušati ga. Ove godine Grdović na festivalu nije popio ni kapi alkohola. Da ne bi virio u čašicu brinule su se supruga Brankica i njegova izvanbračna kći Sara koje su cijelo vrijeme bile uz njega.

- Ne treba hvaliti svoga konja, znate za tu izreku, ali moj Mladen je zaista dobar čovjek - rekla je pjevačeva supruga, a Grdović se našalio kako će vidjeti hoće li isto misliti i za pola sata, donosi InMagazin.

Brankica jako voli Saru, kaže da je ona nešto najljepše što se dogodilo njoj i Mladenu.

- Da i dođe još koje dijete, sve ćemo voljeti - kaže Brankica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Beyonse 05.07.2011.

    o Bože nije ni toj ženi lako

  • mssuperhik 05.07.2011.

    to je prava žena!!!!

  • pilimudac 05.07.2011.

    Poznajem par i mogu reci da takvu cudnu i bezuvijetnu ljubav Brankice prema njemu jos nisam vidjela. Stvarno je nevjerojatno sto ta zena moze oprostiti. Svaka joj cast. Malo bi koja zena sve to prosla bez obzira na sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare