To je to što me zanima!

Ne trpi loše društvo: Indira u klubu ugledala Šešelja pa otišla

Energična pjevačica grupe Colonia došla je u beogradski klub te krenula prema svom rezerviranom separeu. No tamo je ugledala četničkog vojvodu Vojislava Šešelja
Vidi originalni članak

Indira Levak (43) pridružila se ostalim regijskim zvijezdama koje su slavile rođendan srpskog dnevnog lista u beogradskom noćnom klubu. 

Pjevačica Colonie u klub je došla sa svojim suprugom Miroslavom Levakom. Prema pisanju Telegrafa, Indira je odmah krenula prema separeu u kojem joj je bilo rezervirano mjesto. No tamo je već sjedio Vojislav Šešelj. Indira je zastala, okrenula se i otišla. 

Zbog velike gužve, Indira nije našla novo mjesto te se 'usidrila' za šankom gdje je, dobro raspoložena, dala intervju. Ubrzo nakon toga, pjevačica je napustila tulum. 

Za razliku od Indire, bivša zvijezda Malnarove 'Noćne more', Slađana Petrušić bila je oduševljena Šešeljom s kojim se gostovala u jednoj emisiji te se s njim rukovala. 

Indira je s Colonijom nedavno proslavila 20 godina karijere koncertom u zagrebačkom Domu sportova. 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Dalmatin 03.06.2017.

    Sladjana Petrusic zvijezda. Ha, ha, ha, ha.

  • volim hrvatsku 26.11.2016.

    Bravo, do sada te nisam baš pretjerano volila, ali od sada sam fan!

  • Old Kresoje 26.11.2016.

    WTF, komentari kao da je sama odbranila Vukovar. Koji kuki uopće ima tražiti po četničkim birtijetinama. Ne može me nitko ubijediti da lokal gdje dolazi Šešelj nije četnička birtijetina. A njima je on tamo vjerovatno rado viđen gost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare