To je to što me zanima!

Ne voli američke cigarete pa su mu avionom dostavili engleske

Glumac, koji trenutačno živi u New Yorku, ne voli američke cigarete. Otkrio je kako je zbog toga naredio da mu avionom iz Londona dostave omiljene engleske
Vidi originalni članak

Znam da je pušenje štetno, ali ne mogu si zamisliti dan bez duhana, kaže Daniel Radcliffe (22).

Glumac, koji trenutačno živi u New Yorku, ne voli američke cigarete. Otkrio je kako je zbog toga naredio da mu avionom iz Londona dostave omiljene engleske.

- Daniel puši dvadeset cigareta na dan. To je prestrašno. Ne želi prihvatiti nijedan savjet - izjavio je jednom izvor blizak glumcu i dodao da se producenti boje kako će pušenje naškoditi Danielovoj karijeri i imidžu. Glumac je tada na snimanju jednog filma odmah nakon što bi redatelj povikao 'rez' potrčao pušiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • puppet 03.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • yelenko2305 03.02.2012.

    Bitno da je neki dan izjavio da se srami što je glumio Pottera - e, glumatalo malo, da nije bilo Pottera ne bi pušil ni jedne ni druge cigarete.... Lišće bi si doma sušil i frkal :)))

  • hrebljo 02.02.2012.

    Dostavili

Komentiraj...
Vidi sve komentare