To je to što me zanima!

Ne želi pjevati o seksu nego pisati pjesme o ljubavi mladih

Justin Bieber želi biti dobar primjer mladima. Fanovima je obećao da ga nikad neće vidjeti pijanog te da u pjesmama neće psovati, pjevati o seksu, drogama i alkoholu
Vidi originalni članak

Justin Bieber (17) obećao je obožavateljima da ga nikada neće vidjeti pijanog. Kaže da mladima želi biti dobar primjer jer su oni zaslužni za njegov uspjeh.

Dodao je kako u pjesmama neće psovati, pjevati o seksu, drogama i alkoholu nego samo o ljubavi.

Nedavno je izjavio da vjeruje u Boga te da je kao kršćanin velik vjernik. Zbog toga se svaku večer prije spavanja pomoli za zdravlje svoje obitelji i za mir u svijetu. Njegovi prijatelji otkrili su i kako se kanadski pjevač navodno boji da bi ga u crkvi uzemirivale obožavateljice.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • SekaAllTimeLow 12.01.2012.

    nemam ništ protiv njega, ok mi je, i čak je ova izjava u redu jer će bit onda jedan među rijetkima koji ne spominje sex i ne privlači pozornost time. makar je još mlad, vidjećemo za 5-10g. šta bude.... al prerano je počeo s karijerom, nije završio nikakvu školu i neki dan je imo takvu izjavu da sam umrla od smijeha. nije znao šta je njemački... ak hoćete pogledajte video, meni je bilo smiješno: http://www.youtube.com/watch?v=fUTyR9ssoEA :)

  • DragutinMlivić 12.01.2012.

    Dakle Bieber je kraj.Prvo neama izvanbračnog sina,lol,i nije nikogaa potplatio da suti,vi ste samo ljubomorni,kao i ostali,3456789 dečkiju se fura na njega,a ko' na vas?NI mačka se ne fura na vas,tu svi njega vrijeđate a ne vidite sebe,on je krajina,pjesme su mu fora,kad dodete do tuda,dooo kuda je on došao,eee onda se možete javit! ^.- J.B <3

  • arsenalllllll 11.01.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=dpircl_jmxg&feature=related to je pjevač a ne biber :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare