To je to što me zanima!

Ne želi snimati show: Kanye nije pozirao s Kardashianima

Reper nije pozirao s obitelji Kardashian tijekom snimanja obiteljskih fotografija za show. Odbio je sudjelovati u snimanju showa 'Keeping Up with the Kardashians'
Vidi originalni članak

Starleta će u lipnju u prvoj epizodi osme sezone showa 'Keeping Up with the Kardashians' otkriti spol djeteta kojeg u srpnju očekuje s dečkom Kanyjeom Westom. Već duže vrijeme šuška se da Kim Kardashian (32) i reper očekuju djevojčicu. Njezina sestra Khloe u petak je na svom blogu objavila službene obiteljske fotografije snimljene povodom nove sezone showa. I dok su njezine sestre Kourtney i Khloe oduševljeno pozirale pokraj svojih partnera, Scotta Disicka i Lamara Odoma, pokraj trudne Kim nije se mogao vidjeti reper. Kanye se pojavio u nekoliko epizoda showa 'Kourtney And Kim Take Miami' i odbio pojavljivati se u obiteljskom showu 'Keeping Up with the Kardashians'.

- Tako sam uzbuđena što ćete vidjeti osmu sezonu showa. Do 2. lipnja pogledajte promotivne fotografije mene i moje sjajne obitelji - napisala je Khloe na svom blogu ispod fotografija.

No prema pisanju Daily Maila, na snimanju nije bio ni Lamar Odom. Navodno je photoshopom dodan na obiteljske fotografije jer ni on nije viđen s njima tijekom snimanja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • EXCEL SHU_KU 26.05.2013.

    Ocito nije glup

  • Freeda 25.05.2013.

    Pa nije blesav uskociti medju njih..;) najbolje mi je ovo da su Lamara prikopcali photoshopom,hahaha,blago njemu...

  • kung fu panda 25.05.2013.

    dosadni su više kaj me briga kako one žive da me interesira tuđi život virila bi kod susjeda kroz prozor garant je napetije nego kod njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare