To je to što me zanima!

'Ne želim povećati grudi kao Hana, tako se ne mjeri uspjeh'

Na Instagramu je Dolores podijelila zanimljivu priču. Napisala je kako je dobila poruku od jedne mlade djevojke koja ju je pitala hoće li i ona povećati grudi poput Hane Rodić
Vidi originalni članak

Dolores Antić (32) i Anton Rudan (45) kandidati su showa 'Superpar'. Pažnju su privukli svojim posebnim načinom života. Dolores obožava ples, instruktorica je joge koja je sedam godina provela u Indiji i bila članica Hare Krišne, a s Antonom organizira razne festivale. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dolores i Anton

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je Dolores podijelila zanimljivu priču. Napisala je kako je dobila poruku od jedne mlade djevojke (16) koja ju je pitala hoće li i ona povećati grudi poput Hane Rodić (23), također bivše kandidatkinje 'Superpara' i reality showa 'Gospodin Savršeni'.

Antić je odgovorila kako nema ništa protiv Haninog izbora korekcija na tijelu, ali kako to svakako ne bi bio njezin izbor.

POGLEDAJTE POLIGRAF S HANOM RODIĆ:

- Kao tinejdžerka bila sam totalno drugačija od drugih. Nosila sam drugačije tenisice, drugačije jakne, drugačije frizure i nisam bila dio klanova djevojaka koje su pljuvale jedna po drugoj. I, vjerovala ili ne, uvijek sam imala poštovanje svih tih djevojaka - upravo zato što sam bila drugačija. Do najvećih postignuća u životu nisam došla viškom mililitara (ili kilograma, kako veli Anton) silikona u grudima, pola kile šminke na faci niti bilo kakvim maskiranjem sebe. Moji uspjesi, pa tako i sreća i zadovoljstvo temelje se na ljubavi prema sebi i svojem tijelu - baš takvo kakvo je - dodala je Dolores.

Djevojci koja joj je napomenula kako bi ona željela povećati grudi poput Hane, poručila je neka najprije dobro razmisli i sebe zapita što voli. 

SAD SU U SUPERPARU Anton i Dolores u Životu na vagi su šibali kandidate koprivama

- Misliš li da razni holivudski idoli žive sretno i zadovoljno zbog izbijeljenih zubiju i kolektiranih obraza, razmisli još jednom:
Oni koji su zaista dugoročno uspješni na toj sceni uspjeli su zbog truda i predaje tom poslu, a ne toliko zbog izgleda. I ne zamaraj se onime što netko misli o tebi - zaključila je Antić.

 



 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Cirenac 02.10.2020.

    Napokon i jedna koja ima soli u glavi.

  • lalorena 02.10.2020.

    Prirodno ljepa i pametna! Svaka cast !

  • 02.10.2020.

    Ova mi je jedna od normalnijih ženski u onom showu...Kulturna, odmjerena, zgodna...Anton isto, lik sasvim ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare