To je to što me zanima!

Nastup na Splitskom festivalu: Ne znaju da će im pjevati Ava

Direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš bio je iznenađen čuvši da će starleta zapjevati. Karabatić ima duet o sponzoruši kojoj treba lova za estetske operacije
Vidi originalni članak

Dobio sam pjesmu bez vokala Ave Karabatić (24) i kao takva je prihvaćena. Koliko znam, ona neće pjevati nego će imati scenski nastup.

Direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš bio je iznenađen čuvši da će starleta zapjevati. Ava će nastupati u duetu s Ivanom Ivakovićem Abramom s pjesmom “Draga moja treba love'. Pjesma govori o soboslikaru koji se ubija od posla kako bi svojoj djevojci mogao platiti izlaske i estetske korekcije.

- Ta cura iz pjesme totalno je kontra mene. Zato sam i pristala nastupati jer sam ja sve svojim rukama zaradila - hvalila se Karabatić. Direktor festivala odbio je nastupe Gianne Apostolske i Nede Ukraden jer im pjesme nisu bile dovoljno dobre.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • vilmatulic 16.06.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=M2GrANDnvdA

  • 15.06.2012.

    pobljuval sam se... al zbilja....

  • mario72 15.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare