To je to što me zanima!

'Neće se predati': Tereza zbog sepse opet završila u bolnici

TROVANJE KRVI Tereza Kesovija već treći dan leži u zagrebačkoj klinici. Kolege su uz pjevačicu. Liječnici su joj otrovanje krvi dijagnosticirali i prije tri mjeseca
Vidi originalni članak

Tereza je borac i neće se predati. Ona je u života svašta prebrodila i uvijek se izvukla, kaže glazbenik Miro Ungar (77), bivši muž dubrovačke dive.

Kako su nam potvrdile njene kolege, Tereza Kesovija (76) već tri dana leži u zagrebačkoj klinici. Ondje je završila zbog sepse. Liječnici su joj otrovanje krvi dijagnosticirali i prije tri mjeseca. Početkom rujna ležala je tjedan dana na Infektološkom odjelu Opće bolnice u Dubrovniku.

- Što te ne ubije, učini te jačim. Imala sam sepsu.

Bilo je vrlo gadno. Sada se osjećam mnogo bolje. Kada čovjek ostane bez jednog bubrega, onda je na sve spreman.

- Nedavno sam dobila tešku upalu bubrega, pa se onda uvukla bakterija koja je, na moju žalost, otišla u krv - rekla je tada pjevačica kojoj su zbog karcinoma prije šest godina odstranili bubreg. To joj nisu bili jedini zdravstveni problemi u životu.

- Sve nas prati prst sudbine. Nije slučajno da sam dobila rak zbog kojeg mi je odstranjen bubreg i potom dva tumora u uhu, a nitko u mojoj obitelji nikad nije bio bolestan - kaže glazbenica. Terezina kolegica Radojka Šverko (66) vjeruje da će sve proći dobro.

- Nisam ju zvala. Prepuštam liječnicima da odrade svoj posao. Za lijepe riječi uvijek ima vremena - rekla nam je Šverko.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Galeb i ja 12.12.2014.

    Budi hrabra i drzi se ja ti zelim brzi ozdravljenje i da jos dugo dugo budes medu nama.

  • bubamara2103 12.12.2014.

    Oporavit će se ona brzo, pa opet trk u Srbiju na gažu

  • čočo đuđica 12.12.2014.

    to je ona nešto čapala još od koncerta u srbiji..biće je otrovali tamo? a prijatelji stari ,gdje ste ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare