To je to što me zanima!

Neda Parmać nakon što je rekla da se bori s depresijom: 'Žao mi je ako sam nekoga uvrijedila...'

Glazbenica je u posljednjem intervjuu otkrila da se već duže vremena bori s depresijom i anksioznošću, a nakon što su se njeni pratitelji zabrinuli, napisala im je poruku
Vidi originalni članak

Glazbenica Neda Parmać Klačar (37), jedna od članica domaće grupe Feminnem, za Slobodnu Dalmaciju je progovorila o borbi s depresijom i anksioznošću. Otkrila je i da je s 19 godina počela piti tablete. Njena teška priča ubrzo se proširila, a mnogi su se zabrinuli za pjevačicu. Zato se onda odlučila obratiti svim pratiteljima kako bi im objasnila trenutnu situaciju.

OTVORILA DUŠU Neda Parmać o depresiji: S 19 godina sam počela piti tablete, stalno si govorim 'sve je super'

- Dragi prijatelji, pratitelji i svi koji ste mi se obratili zabrinuti nakon članka o depresiji, htjela bih reći par stvari. Kao prvo, dobro sam, hvala Bogu. Moja borba s depresijom, paničnim napadima i anksioznosti je toliko napredovala da ne mogu više niti reći da se borim - započela je Neda.

- Nisam depresivna već duže vrijeme, panični napadi su rjeđi, a trigerira ih stres. Anksioznost se javlja samo kad si dozvolim razmišljati o glupostima, što je vrlo, vrlo rijetko. Znam da se mnogi bore s tim problemom i da tema nije za zafrkavati se. Ono što također moram naglasiti je da je ovo tema koju ne potenciram, odnosno nije nešto o čemu baš želim pričati. Ne zato što se sramim, nego mislim da nema više potrebe. Ali, voljela bih da znate kako stvari stoje - dodala je pjevačica pa za kraj napisala:

- Svi smo drugačiji i vjerujem da ono što pomaže meni, ne pomaže drugima. Zato mi je jako žao ako sam nekog uvrijedila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Great white shark 22.04.2023.

    Nisi jer nikoga nije briga...

  • Čeljo Brtika 21.04.2023.

    Zašto bi itko bio uvrijeđen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare