To je to što me zanima!

Neda posjetila bolesnu majku: 'Sretan 91. rođendan najdraža'

Pjevačica je majku koja boluje od Alzheimera posjetila u domu za starije i nemoćne. Ove godine Neda je priznala kako često plače jer ju vlastita majka više ne prepoznaje
Vidi originalni članak

Neda Ukraden (66) posjetila je svoju majku Anđeliju u staračkom domu i pripremila joj iznenađenje za rođendan. Sretan trenutak zabilježila je i podijelila na društvenoj mreži uz emotivnu poruku.

- Sretan ti 91. rođendan najdraža moja! Hvala ti draga mama za život radostan! Volimo te beskrajno - napisala je Neda ispod fotografije, a njeni pratitelji pridužili su se čestitkama.

Pjevačica je ove godine priznala kako često plače jer je njena majka ne prepoznaje. Anđelija naime, boluje od Alzheimerove bolesti. Neda otkriva kako je u cijeloj situaciji tješi činjenica da mama ne pati jer nije svjesna svog stanja.

Osim toga, pjevačica je priznala kako se mjesecima borila sama sa sobom jer je smjestila majku u dom za starije i nemoćne. Ponekad se priznaje, pitala je li njena odluka ispravna, ali sada se s tim pomirila i majku posjećuje kad god može.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.11.2016.

    vijest godine "neda je posjetila majku u starackom " ,fuj ja svoju ne bih dala nigdje i nizasto na svijetu.....stidi se nedo,mogla si naci zenu ili dvije da je cuvaju u njenom domu,tako ce i tebe tvoja smjestiti -djeca uce od riditelja,zamisli zivot u starackom.....

  • psilaju 16.11.2016.

    Za koga je ta vijest. Za Nedu ili mamu.

  • peppito 15.11.2016.

    zanimljivo je da se gospođa mama sjeća i pjesme i riječi jelda? tako je i moja baka, nikoga nije prepoznavala ali je svaku pjesmu znala otpjevati. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare