To je to što me zanima!

Neda Ukraden (70) je u krznu i lateksu 'ispala' iz Mercedesa...

Pjevačica se nedavno javno oglasila na Instagramu kako bi podržala glumicu Milenu Radulović koja je priznala da ju je profesor glume, Miroslav Mika Aleksić, silovao kada je imala 17 godina.
Vidi originalni članak

Pjevačicu Nedu Ukraden (70) kamere su 'ulovile' u Beogradu dok je dolazila na snimanje emisije 'Nikad nije kasno'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izašla je iz bijelog Mercedesa, a pojavila se u crnoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je krzno i lateks i tako još jednom pokazala da joj godine ništa ne mogu.

'Nikad nije kasno' je glazbena emisija u kojoj natjecatelji stariji od 40 godina pokazuju svoje vokalne sposobnosti.

Ukraden se nedavno javno oglasila na Instagramu kako bi podržala glumicu Milenu Radulović (26) koja je priznala da ju je profesor glume, Miroslav Mika Aleksić (68), silovao kada je imala 17 godina.

OBJAVILA PODUŽI STATUS Neda podržala Milenu: 'Bravo, spriječila si da se zlo širi dalje'

- Obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćeri. Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i tko zna kojim djevojčicama i dječacima događale, oslobodila svoju dušu i pustila taj strašni teret. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih, koji trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih je prije svega psihički zlostavljala, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! - napisala je među ostalim.

Dodala je kako su takvi muškarci kao Mika 'kreativni psihopati' koji su školu pretvorili u najružniju noćnu moru. Poručila joj je kako je skrenula pažnju na licemjeran odnos u društvu prema djevojkama koje svoju patnju ne smije iznijeti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Bocwanna 30.01.2021.

    Jel to ona stoje prije nekoliko mjeseci Kukala da nema za režije i da je na koljenima (samo kakvim 😏) ... Palac dolje, pokazao bi G. J. Cezar. 👎

  • chickita 30.01.2021.

    O moj Boze!

  • ivan296_1 30.01.2021.

    Baba vanga

Komentiraj...
Vidi sve komentare