To je to što me zanima!

Neda Ukraden završila je dva fakulteta, Celzijus matematičku gimnaziju, a Karleuša turističku

Neke zvijezde jedva su završile srednju školu, dok se druge mogu pohvaliti magistarskim i inženjerskim diplomama. Zdravko Čolić, Neda Ukraden, Severina, samo su neki kojih smo se dotaknuli
Vidi originalni članak

Dok su neke regionalne zvijezde jedva završile tri ili četiri razreda srednje škole, drugima nije bio dovoljan jedan fakultet pa su odlučili upisati i drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zdravko Čolić

Ovom legendarnom glazbeniku bilo je bitno završiti Ekonomski fakultet u Sarajevu jer nije mislio da će se glazbom baviti toliko dugo i uspješno.

Neda Ukraden

Završila je čak dva fakulteta, Pravni fakultet u Sarajevu i Filozofski fakultet - odsjek engleski jezik i književnost. Često zna spomenuti kako je ponosna na fakultetsko obrazovanje, ali da joj je karijera pjevačice dosta odmogla u studiranju.

Severina

Seve je završila srednju bibliotekarsku školu, a u trećem razredu upisala je Glazbenu školu koju, navodno, nikad nije završila jer je otišla na prvu turneju u Australiju.

Nives Celzijus

Završila je prirodoslovnu matematičku, 13. gimnaziju u Zagrebu, iako joj mnogi ne bi pripisali tu vrstu srednje škole.

Ida Prester

Voditeljica i pjevačica diplomirala je makroekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i završila pola studija političkih znanosti, kad ju je život odvukao u sasvim drugom smjeru.

Mile Kekin

Frontmen Hladnog piva diplomirao je engleski i njemački na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Natali Dizdar

Opću gimnaziju završila je paralelno s teoretsko-nastavničkim odjelom u glazbenoj školi. U Zagrebu je nakon toga upisala Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet gdje je 2011. diplomirala socijalnu pedagogiju.

Ivana Banfić

Završila je srednju glazbenu školu, smjer klavir. Nakon završene srednje škole posvetila se profesionalnom pjevanju.Kasnije, nakon četrdesete godine svog života, upisala je studij psihologije i psihoterapije u Centru za integrativni razvoj u Zagrebu. Diplomirala je 2017. godine.

Marina Perazić

Jedna od pjevačica grupe Denis&Denis i nekadašnji seks simbol Jugoslavije diplomirala je na Građevinskom fakultetu u Rijeci 1982. godine. Po struci je diplomirani inženjer građevinarstva.

Remi

Mirela Priselac Remi iz Elementala završila je engleski i španjolski jezik te književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. U srednju školu išla je u gimnaziju, 2. u Križanićevoj. Pošto je bila odličan učenik, bila je oslobođena mature. 

Dino Merlin

Prije nego što je postao zvijezda, Edin Dervišhalidović poznatiji kao Dino Merlin, bavio se bravarstvom.

Hanka Paldum

Pjevačica je završila Srednju trgovačku školu u Sarajevu.

Lepa Brena

Fahreta Jahić Živojinović završila je srednju školu za turističkog vodiča. Studirala je turizam, ali nije ga završila.

Jelena Karleuša

Jelena je prvo upisala Zemunsku gimnaziju, zatim je prešla u Politehničku školu, i na kraju je, izvanredno, završila Turističku školu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VLADEK72 14.09.2022.

    A ona dosadna Dvornikova kčer jedva završila osnovnu školu.

  • sanišajn 13.09.2022.

    Za Nives me ne cudi. Zena je multitalent. Jedina od poznatih koja je napisala bestseller, dobila nagradu koju su ukinuli samo da joj nebi dali, pa se pokazala kao odlicna kuharica, pa super imitator. Ono sto me cudi je zasto tako pametna i sposobna zena naglasak stavlja na neke druge stvari. To kuzim da rade one koje nemaju drugih vrlina. 🤔

  • starmo1 13.09.2022.

    Nisu skolu zavrsavali pametni nego uporni

Komentiraj...
Vidi sve komentare