To je to što me zanima!

Bandić: Bez Željka naš grad i njegova Pešća neće biti isti...

Duboko me potresla vijest o odlasku Željka, dragog prijatelja, čovjeka izrazite osobnosti, avanturista... Ostali smo bez osebujne i neponovljive figure, piše Bandić
Vidi originalni članak

Odlazak Željka Malnara je šok za sve njegove suradnike, prijatelje i štovatelje lika i djela. 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je obitelji telegram sućuti. 

- Duboko me potresla vijest o odlasku Željka,  dragog prijatelja, čovjeka izrazite osobnosti, avanturista, putopisca, novinara... Ostali smo bez osebujne i neponovljive figure javnog života bez koje njegov i naš grad, njegova i naša Pešća više nikad neće biti ista - stoji u telegramu sućuti gradonačelnika Bandića. 

Nedjeljko Badovinac Jumbo, producent 'Noćne more' i Malnarov bliski suradnik za Večernji list kazao je kako ga je vijest zaista pogodila. 

- Punih 20 godina Željko i ja smo radili zajedno. Ovakav rasplet se i mogao očekivati jer se u zadnje vrijeme jako mučio i bio u bolnici. Problemi s plućima očito su bili preteški. Nekoliko minuta prije vašeg poziva Tarzan mi je javio za Željkovu smrt tako da sam još u šoku - rekao je Badovinac. 

Sućut je putem Twittera izrazio i reper Edo Maajka

- Sućut obitelji, prijateljima, Peščenici - napisao je. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • termadulu 10.07.2013.

    sretni smo svi mi koji smo imali priliku živjeti i diviti se tvojim spoznajama u isto vrijeme.....žao mi je što budući naraštaji to neće moći tako direktno i blisko osjetit, ali pamtiće te se dugo, dugo....Počivaj U Miru Željko!

  • sprangija 10.07.2013.

    Ides ti kod svoga Seve..putuj u miru prijatelju

  • sreckoZU 10.07.2013.

    zbogom legendo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare